Orientering fra formanden

27.02.2018

Præstegården er blevet affredet i det nye år. Det er en proces som det tidligere menighedsråd har søgt om, som nu er blevet godkendt. Præstegården vedbliver at være bevaringsværdig.                                                                                                 

Der er kommet et vindue i graverkontor ud mod parkeringsplads. Det var et ønske fra personalet, for bedre at kunne se hvornår der er aktivitet ved kirken. Det har også givet meget mere lys i kontoret.                               

Borgerforeningen har søgt om at få lov til at opsætte en bålhytte på kirkens jord, som vi har givet borgerforeningen lov til. Hytten vil blive placeret mellem præstegårdshaven og regnvandsbassin i den gamle forpagterhave.                                                                                                                                                    Gravermedhjælper-stillingen har været opslået, og vi fik rigtigt mange ansøgninger. Udvalget skulle hver især finde 5 emner, hvoraf vi har haft 4 til samtale. 2 ansøger skilte sig særligt ud, og valget faldt på Inger L. Refshauge, som er ansat fra den 1. marts og året ud.                                                                                                   De endelige tegninger til Våbenhuset sender vi til Provstiudvalget her i foråret, for at udvalget kan se hvad vi er blevet enige om. Vi håber tegningerne bliver godkendt. Efterfølgende skal provstiudvalget finde pengene til byggeriet. Om det bliver til næste år ved vi ikke, det vil afhænge af om der er andre projekter der har højere prioritet.                                                                                                                                                                         Bevtoft kirke og præstegård skal i år have provstesyn. Det er noget som finder sted hvert andet år, hvor der kommer en bygnings kyndig konsulent med. Så må vi se og høre hvad der trænger til vedligehold.                 

Formand Erling Due Pedersen                                                                                                                                           

Del dette:


Særlige begivenheder

BegivenhedDato

Gudstjeneste

En festlig byfestgudstjeneste, hvor vi vil synge og lytte til dejlige sange og …

1. jun 09:00
10:00
1. jun 09:00 -
10:00

Gudstjeneste

Børnevenlig gudstjeneste i Bevtoft kirke. Alle de børn, der i 2012 blev døbt i …

23. jun 10:30
11:30
23. jun 10:30 -
11:30