Orientering fra menighedsrådet

28.09.2017

Orientering fra Menighedsråd.

Der blev afholdt 5 års byggesyn på Kirkens tag i maj, det var arkitekt Mads T. Møller Åbenrå, som

afholdte synet, han var meget tilfreds med arbejdet, der var nogle fuger som skulle fuges om, på

selve taget var der en inddækning som var løst samt et par skiffersten der skulle rettes, håndværkerne har indvilget i at udføre arbejdet.

Våbenhus forslag som det blev fremlagt i efteråret, har været forelagt National Museum og Den kgl. Bygningsinspektør, vi har fået lov til at fortsætte med projektet, vi skal have ændret indgangspartiet det ligner for meget ”butiksindgang” synes bygningsinspektør. Vi har haft møde med vores arkitekt om det, han ville komme med ændringer til vores møde i aug. Måske ved vi mere om det til orienteringsmødet i efteråret.

Kirkegårdsdiget vil blive reetableret i august eller september, der efter kan vi tage stilling til hvad der skal være på grunden hvor bagerbutikken lå. 

 Præstegården skal have udskiftet 7 vinduer, som er i en meget dårlig stand og kan ikke lukkes op, det vil blive gjort i efteråret. 

Præstesekretær Stinne Prinds Carstensen har valgt at gå på pension, med udgangen af aug.  Vi skal derfor have ansat en ny sekretær sammen med Sommersted / Oksenvad og Skrydstrup menighedsråd.

Med venlig hilsen

Bevtoft Menighedsråd

Erling Due Pedersen

Del dette:


Særlige begivenheder

BegivenhedDato

Gudstjeneste

En festlig byfestgudstjeneste, hvor vi vil synge og lytte til dejlige sange og …

1. jun 09:00
10:00
1. jun 09:00 -
10:00

Gudstjeneste

Børnevenlig gudstjeneste i Bevtoft kirke. Alle de børn, der i 2012 blev døbt i …

23. jun 10:30
11:30
23. jun 10:30 -
11:30