Det hele blev lige som vi drømte om

28.09.2017

Det hele blev, lige som vi har drømt om

De seneste godt 2 år har det været muligt at blive viet eller velsignet af en præst i ens egen have eller et andet egnet sted udenfor kirkerummet.

Også i Bevtoft har der været par, som ønskede det. Et af parrene er Tina & Bjarne

Wittenkamp Hansen. De blev viet på rådhuset for 12½ år siden og er nu blevet kirkeligt velsignet på deres gårdsplads. Sognepræst Peter Heini Glistrup har spurgt dem om deres tanker og oplevelser:

Hvad var grunden til at I ønskede en kirkelig velsignelse, når I nu var gift på rådhuset?

Vi har hele tiden følt, at vi ikke var rigtigt gift endnu. Som kærester var det jo en prøvetid med dags varsel. Så har vi haft 12½ år med 6 måneders opsigelse, men nu er det for evigt. Det betyder meget for os at få Guds velsignelse, selvom vi allerede har oplevet, at der var en, som har været med i medgang og modgang.

Hvilke tanker havde I gjort jer om at blive viet/velsignet hjemme hos jer selv og ikke i kirken?

Vi ønskede at gøre det på vores egen måde og syntes det gav bedst mening her på vores eget sted, som vi elsker. Vi ønskede ikke at det skulle være højtideligt, men gerne med humor. Vi kan godt lide at alt ikke er traditionelt, men føler stadig at nogle traditioner høre sig til. At blive kirkelig velsignet følte vi hørte til og har været noget vi gerne ville og her kunne vi kombinere det med det lidt utraditionelle.

Hvordan oplevede i at blive viet/velsignet hjemme hos jer selv?

Festlig julekoncert

Årets traditionsrige julekoncert hvor der vil være dejlig musik fra elever ved …

21. dec 19:00
21. dec 19:00 -