Konfirmanderne til Ikon-workshop

23.05.2017

Konfirmanderne har prøvet noget nyt i år. En dag i februar måned var de til ikon-workshop i Skrydstrup sognehus med Annie Glistrup og Leif Nielsen.

Alle skulle lave hver sit moderne ikon på en træplade med akrylmaling og skrot-art. Det blev en inspirerende og hyggelig dag, hvor Dora Andersen og Thomas Jensen fra Skrydstrup menighedsråd sørgede for pizza til frokost.

Ikonerne blev lavet med afsæt i konfirmandernes konfirmationsord. Inden de gik i gang med ikonerne, fik konfirmanderne udleveret en lang liste med 100 forslag til bibelvers, og på den baggrund skulle de selv vælge deres konfirmationsord.

Konfirmandernes moderne ikoner blev præsenteret til en fælles gudstjeneste i Skrydstrup kirke.

Forhåbentlig vil billederne betyde, at konfirmanderne aldrig glemmer deres konfirmationsord. Og så vil de måske også bringe gode minder frem om konfirmandundervisningen og konfirmationen.

Sara Steenholdt, Emma Jessen, Sofie Linding Simonsen, Bjarke Rostgaard Smith og Kasper Friis skrev bagefter på konfirmandholdets facebookgruppe:

·        Det var hyggeligt og sjovt.

·        Vi var aktive på en sjov måde, og jeg synes at resultatet var godt.

·        Det var en fed måde at kunne gemme sit konfirmations ord.

·        Det var godt at vi selv kunne vælge hvad vi ville gøre og hvordan vi ville gøre. Det gjorde det mere spændende.

·        Det er en genial måde at huske sit konfirmations ord på.

·        Jeg er ikke så kreativ, men i mine øjne var det både hyggeligt og lidt kedeligt.

·        Gør det også med det næste hold!

Sognepræst Peter Heini Glistrup

Festlig julekoncert

Årets traditionsrige julekoncert hvor der vil være dejlig musik fra elever ved …

21. dec 19:00