Nyt om gudstjenester

01.07.2016

Som nogle måske har bemærket, så er der i sommerens løb 2 aflyste gudstjenester. Det har været en fast ordning, at vi har 4 aflyste gudstjenester om året. Hidtil har de ligget på sognepræst Peter Heini Glistrups ferie og frisøndage. Fremover vil de i stedet ligge på sognepræst Christian Munchs ferie og frisøndage. Biskoppen og provsten har i forbindelse med pastorats-sammenlægningen af Bevtoft og Skrydstrup sogne besluttet, at Peter må aflyse 1 af sine 3 gudstjenester de søndage, hvor Christian ikke prædiker. Der er indgået aftale mellem menighedsrådene, at aflysningerne går på skift mellem Nustrup, Skrydstrup og Bevtoft. Alle i Bevtoft sogn er hjertelig velkomne til at tage med Peter til gudstjeneste i nabokirkerne de pågældende søndage!

Jazz-gudstjeneste

Jazzgudstjeneste Denne gang er det orkesteret CNS Quartet fra Herlev ved København, …

31. mar 14:00
31. mar 14:00 -

Palmesøndag

Minikonfirmanderne deltager med et lille påskespil.

14. apr 10:30
14. apr 10:30 -