Du er her:

Nyt fra Menighedsrådet, november 2015

Af: Menighedsrådsformand Niels Møller Jessen

"Nu falmer skoven" og "Dybt hælder året i sin gang", er to salmer der har fyldt meget i mit arbejdsliv i de sidste par uger her i skrivende stund. Det er dybsindige salmer om livets gang og ikke mindst livets forgængelighed, ikke kun menneske livet men også derude i naturen. Naturen ruster sig til en vinter dvale uden noget højt aktivitets niveau.Når dette læses skal vi synge "Blomstre som en rosengård "og "Der er noget i luften". Salmer der forbereder os på den store julehøjtid. Glædes budskabet om det lille barn der fødtes her midt i den allermørkeste og koldeste tid af året. Samtidig er det begyndelse på det spirende dagslys der vender tilbage og med det troen på, at det atter igen vil blive forår.Menighedsråds arbejdet er præget af den pastorats ændring vi er pålagt og som nu skal finde sin rette form. Vi har fået lovning om, at vi kan ansætte en præstesekretær nogle timer om ugen, såvel i Bevtoft som i Skrydstrup, til at afhjælpe Peter med nogle af de praktiske kontor opgaver, som der ikke bliver mindre af, ved at skulle holde styr på to sogne. Vi har også fået lidt udfordringer omkring våbenhuset, med et utæt tag og en revnet inder mur. Hvad der skal ske og om vi evt. skulle bygge et nyt, vil vi nok bruge 2016 til, at tænke over. Når nu alle juleforberedelserne, julefrokosterne, juleafslutningerne, julemesserne, julegaverne og alt det andet vi absolut skal nå inden midten af december, er overstået, glæder jeg mig helt vildt til den 21/12 og julekoncerten i Bevtoft kirke med Bevtoft Allstars og de dygtige elever fra musikskolen. I alt juleræset er denne aften for mig den rigtige indledning til ægte juleglæde og julefred i familiens skød, endskønt vi er flere der i denne jul kommer til, at mangle en vi holdt af, i vores midte.