Indsamlingen går i år til Etiopien

17.02.2014

Søndag den 9/3 er der i 1200 sogne indsamling til Folkekirkens Nødhjælp.

Indsamlingen går i år til Etiopien, som for 30 år siden oplevede en stor sultkatastrofe. Selvom der er sket fremskridt i Etiopien siden oplever befolkningen jævnligt perioder, hvor de ikke kan producere tilstrækkelig mad. Folkekirkens Nødhjælp arbejder med at sikre fattige bønder større høst og alternative indtægtskilder, så de kan undgå en gentagelse af katastrofen.

I Bevtoft sogn er vi med til at samle ind. Efter gudstjenesten kl 9 mødes indsamlerne i konfirmandstuen kl 10 til en kop kaffe, og ruterne fordeles. Senest kl 11.30 er vi tilbage i konfirmandstuen og resultatet gøres op, mens vi spiser lidt frokost sammen.

Man kan tilmelde sig til Tina Holm Madsen på 50 44 25 09 eller tinaholmmadsen@gmail.com — eller bare møde op på dagen.

Kyndelmisse-gudstjeneste

Børnevenlig kyndelmisse-gudstjeneste. Minikonfirmanderne vil være med til at gøre …

3. feb 16:30
3. feb 16:30 -