Konfirmation

Kære elever i 6. klasse!

Jeg vil gerne invitere jer til at blive konfirmeret i Bevtoft kirke næste år. Konfirmationen ligger i Bevtoft altid søndag efter påske og det er den 8/4-18, 28/4-19, 19/4-20.

For at blive konfirmeret skal man følge et konfirmand-undervisningsforløb. Konfirmandundervisningen i Bevtoft sogn foregår som udgangspunkt i Skrydstrup sognehus, Ribevej 51, sammen med konfirmanderne fra Skrydstrup sogn. Undervisningen er onsdag morgen. Man kan også godt følge konfirmandundervisning i et andet sogn og alligevel blive konfirmeret i Bevtoft kirke.

Menighedsrådet sørger for fælles bustransport til Skrydstrup fra købmanden i Bevtoft. Efter undervisningen kører bussen konfirmanderne til skole i Vojens. Der er også mulighed for at blive kørt til skole i Toftlund eller Agerskov, hvor man kan være klar til undervisning senest kl 10.00. 

På Lagoni-skolen og STUK er onsdag morgen reserveret til konfirmandundervisning. Konfirmander som går på andre skoler, kan forsøge at lave en aftale med skolen om fritagelse fra undervisning. Det er forældrene, der skal lave denne aftale.

Der er ikke undervisning i efterårsferien, vinterferien samt i Lagoniskolens a-uger. En del af undervisningen er nogle weekend-aktiviteter, som alle er regnet med i det obligatoriske timetal på 40 klokketimer. Nærmere program for disse følger. Konfirmandundervisningen inkluderer også medvirken ved 10 gudstjenester.

 

Indskrivning sker i stedet ved at man senest den 1/8 sender en email til mig med følgende oplysninger:

konfirmandens fulde navn og cpr.nr.

forældrenes navne og adresse(r)

mobilnr til konfirmanden og til hjemmet/hjemmene

emailadresse til hjemmet/hjemmene

hvilken skole konfirmanden skal gå på i 7. klasse og i hvilken klasse

særlige behov eller hensyn

hvis konfirmanden enten skal følge et andet konfirmandundervisningshold eller skal konfirmeres i en anden kirke

hvis konfirmanden ikke er døbt endnu

 

Jeg glæder mig til at skulle undervise jer!

 

Med venlig hilsen

Peter Heini Glistrup

2622 1322

phg@km.dk

 

 Særlige begivenheder

Ingen begivenheder fundet.