Kære elever i 6. klasse!

Jeg vil gerne invitere jer til at blive konfirmeret i Bevtoft kirke næste år. Konfirmationen ligger i Bevtoft altid søndag efter påske og det er den 19/4-20.

For at blive konfirmeret skal man følge et konfirmand-undervisningsforløb. Konfirmandundervisningen i Bevtoft sogn foregår som udgangspunkt i Skrydstrup sognehus, Ribevej 51, sammen med konfirmanderne fra Skrydstrup sogn. Undervisningen er onsdag morgen. Man kan også godt følge konfirmandundervisning i et andet sogn og alligevel blive konfirmeret i Bevtoft kirke.

Menighedsrådet sørger for fælles bustransport til Skrydstrup fra købmanden i Bevtoft. Efter undervisningen kører bussen konfirmanderne til skole i Vojens. Der er også mulighed for at blive kørt til skole i Toftlund eller Agerskov, hvor man kan være klar til undervisning senest kl 10.00.

På Lagoni-skolen og STUK er onsdag morgen reserveret til konfirmandundervisning. Konfirmander som går på andre skoler, kan forsøge at lave en aftale med skolen om fritagelse fra undervisning. Det er forældrene, der skal lave denne aftale.

Der er ikke undervisning i efterårsferien, vinterferien samt i Lagoniskolens a-uger. En del af undervisningen er nogle weekend-aktiviteter, som alle er regnet med i det obligatoriske timetal på 40 klokketimer. Nærmere program for disse følger. Konfirmandundervisningen inkluderer også medvirken ved 10 gudstjenester.

Da vi i det kommende skoleår er ved at indkøre nyt indskrivningssystem, bedes i benytte nedenstående formular senest den 1/8, samt den digitale tilmelding senest 30/9. På den måde får vi alle de oplysninger vi skal bruge.

Jeg glæder mig til at skulle undervise jer!

Peter Heini Glistrup

phg@km.dk

Klik ovenstående for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristens trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret her

Konfirmationsindskrivning