Koncerter i Bevtoft Kirke

Der er jævnligt koncerter i Bevtoft kirke. Det er menighedsrådet, som arrangerer koncerterne. Musikken spænder over næsten alle stilarter og koncerterne er som regel gratis. De annonceres i kirkebladet og her på siden.

Læs mere om tankerne bag koncerterne her.

Kommende koncerter

Ingen begivenheder fundet.

Julekoncert

Årets julekoncert med Allstars koret

torsdag den 20/12 kl. 19.00

Koncerten er et samarbejde mellem Bevtoft Kirke, Haderslev Musikskole og Bevtoft Allstars kor. Aftenen vil være fyldt med liflige toner fra danske og udenlandske sange og numre, der knytter sig til jul. I år er der to klasser på Bevtoft Skole, som spiller violin. Musikskolen stiller underviser til rådighed og undervisningen foregår i klassen. Disse 33 elever vil man kunne høre samt blokfløjter, tværfløjte, klaver, solosang og kor. Der bliver selvfølgelig også plads til fællessange, så alle kan få rørt sangmusklen. Alle er velkommen til at deltage og få sunget julen ind i alles hjerter.

Ingen begivenheder fundet.