Kirkebil og Kirkevenner

Der har i årevis været et tilbud om kirkebil i form af en taxa som henter og bringer til kirkens gudstjenester og arrangementer. Tilbuddet bliver dog stort set ikke brugt. En kirke på Als har fået en god ide, som vi nu også vil introducere i Bevtoft sogn: ”Kirkevenner”. Ideen er at kirkegængere med bil kan stille sig til rådighed for at hente og bringe gangbesværede eller andre, som er afhængige af kørselshjælp for at kunne komme til kirke. Kontakt sognepræst Peter Heini Glistrup, hvis det har interesse.

Gangbesværede og kørestolsbrugere kan stadig benytte kirkebil til gudstjenester og møder uanset hvor man bor også i Åvænget. Chaufføren følger til indgangen og henter igen. Man ringer til Agerskov Taxi, tlf 74 83 36 40.

Ingen begivenheder fundet.