Babysalmesang, Hvad er det?

I dag ved man, at musik har stor betydning for det spæde barn, ja også for det ufødte barn. Musik stimulerer barnets udvikling. Salmer og salmemelodier er specielt gode pga. de nuancerende klange og de ofte storslåede poetiske dybder i salmerne.

Nu kan et lille barn ikke forstå salmernes ord, men det kan sagtens sanse stemningen og atmosfæren. Og tekst og melodi kan lagre sig i barnets underbevidsthed og blive livslang glæde.

Ord, der blot siges, er ikke det samme som ord, er synges.

Til babysalmesang, vil vi synge, danse og vugge stemningen ind i barnet, så det oplever med alle sanser. Vi synger enkelte salmevers kombineret med fagter og danse, så der både er noget for øjet, øret og kroppen. Samtidig er babysalmesang en god lejlighed til at få lært nogle salmer, der kan bruges til godnatsalmer derhjemme. Og man behøver ikke at kunne synge for at deltage. Det er så herligt indrettet, at ens eget barn altid syntes, at mor og far altid synger fantastisk.

Underviser: Kirkesanger Dorte Jensen-Simonsen, 2257 8898 eller kirkesanger@bevtoft-kirke.dk

Kyndelmisse-gudstjeneste

Børnevenlig kyndelmisse-gudstjeneste. Minikonfirmanderne vil være med til at gøre …

3. feb 16:30